Berichten

maandag 25 juni: Eucharistieviering dinsdag 26 juni: Sport- en speldag woensdag 27 juni: Bezoekje aan het 4de leerjaar donderdag 28 juni: Wandeling door Vrasene vrijdag 30 juni: Halve dag school

Voorbereiding Eindtoetsen

Klik HIER om de planning en de oefeningen voor de eindtoetsen te bekijken.

Veel succes!

Wil je telkens het laatste nieuwe bericht via mail krijgen? Vul dan hier je e-mailadres in:

Optreden schoolfeest 5 mei 2018


Beste ouders,

Zoals jullie wellicht al weten, houden wij op zaterdag 5 mei 2018 schoolfeest op onze school! Ook dit schooljaar zijn wij weer volop in de weer met het voorbereiden van een optreden.

Graag had ik van u vernomen of uw kind zal meedoen met dit optreden tijdens het schoolfeest. Gelieve daarvoor onderstaand strookje in te vullen en terug mee te geven naar school. Die dag zelf worden de leerlingen zeker om 13.30u. in de klas verwacht.

De verkleedkledij die de leerlingen mogen aandoen tijdens het optreden moet te maken hebben met Rock ’n Roll. Het is zeker NIET de bedoeling om hiervoor speciaal kledij aan te kopen! Op het internet vindt u beslist inspiratie om een mooi setje samen te stellen.

Bijvoorbeeld:
Jongens: een blauwe jeansbroek (ev. met broeksriem), witte T-shirt, zwart (leren) jasje, zonnebril, sportieve schoenen
Meisjes: jurkje of rokje (ev. met bolletjes), zwarte T-shirt, haarband (of strikje of diadeem), sjaaltje rond hals, zonnebril, sportieve schoenen

Kunnen de leerlingen al deze kledij al meebrengen tegen woensdag 2 mei, zodat we tijdens deze week voor het schoolfeest kunnen repeteren? 

Alvast bedankt!
Met vriendelijke groet,
Meester Tom

Geen opmerkingen:

Een reactie posten