Berichten

maandag 25 juni: Eucharistieviering dinsdag 26 juni: Sport- en speldag woensdag 27 juni: Bezoekje aan het 4de leerjaar donderdag 28 juni: Wandeling door Vrasene vrijdag 30 juni: Halve dag school

Voorbereiding Eindtoetsen

Klik HIER om de planning en de oefeningen voor de eindtoetsen te bekijken.

Veel succes!

Wil je telkens het laatste nieuwe bericht via mail krijgen? Vul dan hier je e-mailadres in:

De griezels (Roald Dahl)

In de klas wordt momenteel het boek 'De griezels' voorgelezen.

De Griezels is een boek van Roald Dahl over meneer en mevrouw Griezel. Zij vormen een wel heel bijzonder stel. Ze doen alles om elkaar het leven zuur te maken. Zo stopt hij Reuze Kribbebijters in haar bed en zij geeft hem levende kronkelspaghetti als avondeten. Het enige dat ze gemeen hebben is dat ze allebei dol zijn op vogelpastei.
In de tuin van de Griezels staat een grote kooi, met daarin vier apen die door de Griezels gevangen gehouden worden. Het zijn Huppeldepup, zijn vrouw en hun twee kinderen.
Meneer Griezels droom is om ooit het allereerste grote ondersteboven apencircus te bezitten. Maar Huppeldepup verzint een fantastisch plan om de Griezels een koekje van eigen deeg te geven. De apen nemen wraak en hoe?!

Heel graag wil ik iedereen aansporen om voor te lezen. Omdat voorlezen de taalontwikkeling en de fantasie stimuleert. Omdat voorlezen nieuwe werelden opent. Niet alleen bij jonge kinderen, maar ook bij kinderen die zelf al lezen.


Hieronder kunt u een uitvoering van "De Griezels" zien door AJO Jeugd Symfonie Orkest.


Veel plezierGeen opmerkingen:

Een reactie posten