Berichten

maandag 25 juni: Eucharistieviering dinsdag 26 juni: Sport- en speldag woensdag 27 juni: Bezoekje aan het 4de leerjaar donderdag 28 juni: Wandeling door Vrasene vrijdag 30 juni: Halve dag school

Voorbereiding Eindtoetsen

Klik HIER om de planning en de oefeningen voor de eindtoetsen te bekijken.

Veel succes!

Wil je telkens het laatste nieuwe bericht via mail krijgen? Vul dan hier je e-mailadres in:

Bib-Box: Hoe lees je een boek in Bingel?

Samen met de beste Vlaamse auteurs en illustratoren ontwikkelde Uitgeverij Van-In een verrassend leesconcept waarbij papier en digitaal elkaar perfect aanvullen. Vijf leesboxen met 121 schitterende verhalen voor alle leesniveaus, inclusief leesondersteuning. Verhalen met heel veel aandacht voor interculturele en rolpatroondoorbrekende contexten en uitgebreide differentiatiemogelijkheden.


Vorig schooljaar kochten we de BiB- Box aan. In de box zitten boekjes van verschillende niveaus. Van elk boekje zitten er 2 exemplaren in de box, dus is het ideaal om in partnerwerk of leescircuit mee te werken.

Op Bingel vind je bij elk boekje opdrachten. De boekjes kunnen zelfs integraal online op Bingel gelezen of door Bingel voorgelezen worden. De boekjes in het online boekenrek zijn reeds op niveau van het kind geschikt. Er zijn ook opdrachten rond woordenschat en lidwoorden (heel erg leerrijk) en er zijn ook opdrachten rond begrijpend lezen (vragen over het verhaal, prenten ordenen, ...). Maakt het kind een fout, dan verwijst de avatar naar de pagina waar je het antwoord kan vinden zodat er ruimte is voor correctie.

Voor meer uitleg: bekijk zeker volgend filmpje eens. Veel plezier!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten